FAQ items aan het laden...

Jubileummagazine

Het ICP – netwerk van interculturele kerken viert dit jaar zijn vijftienjarig jubileum. Lees ons jubileummagazine hier.

Doneren

Het ICP Magazine

Met dankbaarheid presenteren we u het jubileummagazine van ICP Nederland. Een unieke uitgave vol inspirerende verhalen om het vijftienjarig bestaan van het netwerk van interculturele kerken in Nederland te markeren.

Netwerkleiders Hans en Carolien Euser vertellen waarom ze zich, samen met het ICP – team, geroepen weten om de visie en missie van ICP uit te dragen.

Meer dan twintig geloofsgemeenschappen uit het netwerk laten in woord en beeld zien hoe het delen van leven en geloof met mensen uit allerlei culturen verder reikt dan de zondagse samenkomsten alleen.

Verder lezen?

In het magazine zijn twee artikelen verkort opgenomen. Hieronder lees je de complete tekst.

Interview ICP team

We zitten in Rotterdam Zuid aan de eettafel bij netwerk leiders Hans en Carolien Euser. Ook het kleurrijke team van ICP is aanwezig: de Iraanse Sara Mohi, de Chinees – Surinaamse Emile Leung, de Burundese Eric Rufyiritana en de Hongaarse Judit Blom. Dit gesprek gaat o.a. over het dienen in Gods kleurrijke Koninkrijk. In het magazine is een gedeelte van het gesprek te lezen, middels de ‘Lees verder’ knop kan ook de uitgebreide versie bekeken worden.

Interview interculturele worship

ICF Rotterdam was de eerste interculturele kerk in Nederland. Het is ook de gemeenschap waaruit de visie en het initiatief voor ICP zijn ontstaan. Na twintig jaar komen hier elke zondag ruim vierhonderd mensen uit meer dan veertig verschillende landen samen. In al die tijd groeide de ervaring in het vieren van interculturele diensten. Speciaal voor dit magazine brachten we vier mensen bij elkaar die betrokken zijn bij het aanbiddingsteam van de gemeente.