Kook en eet samen authentiek Chinees

Als je de Pinksterbox van Opwekking heb ontvangen dan heb je de eetstokjes namens ICP ook ontvangen. Ze verwijzen naar deze leuke actie.

Kijk eens om je heen en nodig iemand uit; iemand uit je omgeving, iemand die je nog niet kent of een andere achtergrond heeft. Of iemand die niet veel sociale contacten heeft. Samen eten is samen delen en samen leven. Het is soms eenvoudiger dan we denken om iemands hart te raken.

Onze ICP-collega Emilie Leung geeft je de volgende tip: Maak samen (of kook zelf voor je gast) het Chinese gerecht ‘Zha Jiang Mian’ oftewel Peking Noedels. 

Emile: “Dit is een super makkelijk gerecht. Daarnaast is het AUTHENTIEK en KLEURRIJK. Het gerecht bestaat uit diverse ingrediënten en veel verschillende kleuren. Voor de mooiste smaakbeleving is het NODIG om de losse ingrediënten te mengen. En dit is precies waar we bij ICP ook in geloven: Samen met verschillende culturen IN EENHEID KLEURRIJK kerk-zijn, dat geeft ons de mooiste beleving van Gods liefde.” 

Voor deze actie heb je alleen wat boodschapjes nodig, de eetstokjes uit de Pinkster-box (of haal ze op bij de lokale Chinees) en de moed om iemand uit te nodigen.

 

KLIK HIER https://www.trouw.nl/nieuws/zha-jiang-mian-peking-noedels~bf4ad85d/

voor het recept en het boodschappenlijstje voor Peking Noedels. Veel plezier en eet smakelijk.

 

En vergeet niet een foto van je ervaring op insta te plaatsen. #bruggenvanliefde