Business As Mission; de andere weg, de weg van Jezus. Kijk met de ogen van Jezus naar ondernemerschap.  

 HET CONGRES 

Op donderdag 18 en vrijdag 19 november organiseert BAM Nederland een congres rond dit thema. 

Hoe kan ondernemen vernieuwing bevorderen binnen kerk, hulpverlening en zending? Daarover gaat het gesprek als jij het BAM congres bezoekt. Met praktijkmensen en denkers vanuit Nederland en daarbuiten, zoals o.a. Paul Unsworth (predikant en ondernemer in hartje Londen), Arleen Westerhof (Economy of Mutuality), Don Larson (ondernemer in Mozambique) en onze eigen Hans en Carolien Euser. Netwerkleiders van ICP NL (en kerkplanters en ondernemers in Rotterdam-Zuid). 

 HET PROGRAMMA 

Op donderdag is het programma gericht op verbinding tussen het bedrijfsleven en de kerk/NGO wereld. Op vrijdag hoe je als ondernemer je bedrijf in kunt zetten ten dienste van God en medemens. 

Er worden interessante lezingen gegeven en je kunt allerlei workshops en interactieve sessies bezoeken. Voor meer info over het programma kun je terecht op de website: Klik hier. 

https://www.businessasmission.nl/bamcongres2021/#top  

 VOOR WIE 

Het congres is bedoeld voor ondernemers, starters en investeerders én voor kerk- en NGO vertegenwoordigers. Maar ook voor studenten, docenten en geïnteresseerden. Want in de volle breedte van het Lichaam van Christus willen we de roeping van ondernemerschap stimuleren en bevestigen. 

 MELD JE DIRECT AAN  

Hier kun je je gelijk registreren (via Events for Christ) 

https://businessasmission.us4.list-manage.com/track/click?u=637d1f687675b23ca34cfa599&id=3286298250&e=38066c6522