ICP gaat een intercultureel zomerfestival organiseren rondom het thema ‘Eén in Jezus’. Het was de bedoeling dat rond Pinksteren te doen, maar we hebben het doorgeschoven naar begin september. Vier regio’s doen al mee met in ieder geval één kerkplanting en jouw gemeente kan aansluiten. 

Een klein team heeft onderdelen van een intercultureel programma uitgewerkt die per onderdeel gedownload kunnen worden. Zo is er een kinderprogramma voor verschillende leeftijdsgroepen, sport en spelprogramma’s, creatieve en culturele workshops en een draaiboek voor een talentenshow. Ook is er gespreksmateriaal rondom het thema ‘Eén in Jezus’.

Lokale kerken kunnen het programma gezamenlijk verder uitwerken en op maat maken. Hierdoor vermeerder je niet alleen de feestvreugde, maar deel je ook de kosten en tijdsinvestering.

Waar, wanneer en de kosten

De eerste of tweede zaterdag van september 2021, af te stemmen binnen de regio. Binnen elke regio heeft ICP een contactpersoon die meegeholpen heeft om het concept verder uit te denken.

  1. Regio West (Rotterdam/Amsterdam; coördinatoren Willemijn en Selma)
  2. Regio Midden (Almere/Utrecht/Amersfoort; coördinator Marlien)
  3. Regio Oost (Veenendaal/Ede/Apeldoorn; coördinator Aline)
  4. Regio Noord (nog geen contactpersoon gevonden)

De kosten zijn laag, slechts een paar euro per persoon zijn. Deze dekken met name de eventuele huur van een ruimte, het materiaal en de maaltijd. 

Al enthousiast?

Ben je als ICP-gemeente ook enthousiast of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw regio? Neem dan contact op met Aline, camp@icpnetwork.nl. Aline brengt je ook in contact met de regionale coördinator voor het festival.