Ben jij

… op zoek naar een inspirerende organisatie waaraan je ondersteuning kunt bieden? Vind je het leuk om inhoudelijk mee te denken, zelfstandig te werken en een breed takenpakket te hebben? Wellicht is deze vacature dan voor jou!

De functie

Als personal assistant ben je de steun en toeverlaat van de ICP netwerkleiders. Je wordt verantwoordelijk voor agendabeheer, het organiseren van evenementen en trainingen, social media, het voorbereiden van vergaderingen en diverse facilitaire taken.

Wie jij bent

Je bent allereerst een volgeling van Jezus en hebt affiniteit met intercultureel pionieren vanuit de kerk. Daarnaast ben je proactief en accuraat, je hebt enige ervaring in de ondersteuning van een directie en je kunt goed organiseren. Bovendien ben je flexibel en communicatief krachtig. Vanwege de samenstelling van ons team gaat de voorkeur uit naar iemand met een buitenlandse achtergrond.

Wat ICP biedt

  • Een betaalde functie van 8 uur per week
  • Veel ruimte je tijd flexibel in te delen
  • Een intercultureel team waarmee en waarvoor je werkt

Wat ICP vraagt

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede kennis van MS office en social media
  • Woonachtig in de regio Rotterdam

Wie wij zijn

Intercultural Church Plants (ICP) Nederland weet zich geroepen voor het kleurrijke koninkrijk van God en bouwt daarom mee aan interculturele geloofsgemeenschappen door heel Nederland via een netwerk dat zich verbreedt, verdiept en versterkt. Je vindt informatie over ons op www.icpnetwork.nl

Solliciteren?

Als je meer wilt weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met netwerkleider Hans Euser, hans.euser@icpnetwork.nl of 06 36015061. Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV op te sturen naar voornoemd adres.