Samen met andere interculturele geloofsgemeenschappen beleven we een mooie week. Een week vol verdieping in jouw relatie met God en met elkaar. Deze week zal je als gemeente, maar ook als deelnemer een prachtige interculturele ervaring brengen. Maar niet alleen dat. Uit ervaring van de afgelopen kampen weten we dat de Heilige Geest je deze week dichter bij Jezus en bij elkaar zal brengen! Door dit samen met andere interculturele gemeenschappen te doen, kunnen jongeren, ouderen, cultuurgroepen makkelijk met elkaar in contact komen en delen we in de organisatie, taken en kosten.

Waarom meegaan op het kamp?

Ga je mee op kamp dan ga je zeker een mooie week beleven. Een midweek samen met andere mensen uit jouw gemeente, maar je ontmoet ook nieuwe mensen uit andere interculturele kerken in Nederland. Je bent even een paar dagen in een andere omgeving, los van de dagelijkse dingen thuis.  Je kunt je relatie met God en met elkaar verdiepen.

Heb je kinderen, dan nemen die in de ochtend deel aan het kinderprogramma, zodat jezelf mee kunt doen aan de dagelijkse bijbelstudie.  Tieners en jongvolwassenen hebben deels hun eigen programma. Een mooie kans om andere interculturele tieners te leren kennen en samen te ontdekken wie Jezus voor jou is.

Ticket reserveren:


Waar en wanneer?

Midweek, van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020, bij:

De Kroeze Danne

Kappelhofsweg 14

7495 RN Ambt Delden

https://www.dekroezedanne.nl/

Sfeerimpressie

Via onderstaande link kun je een filmpje bekijken van de vorige kampweek.

Programma

Er is een afwisselend programma voor jong en oud. Dagelijks is er praise & worship, gebed en in de ochtend een bijbelstudie voor de volwassenen. Kinderen en tieners nemen in de ochtend deel aan hun eigen bijbelclub.

De lunch en het diner eten we gezamenlijk.

In de middagen en avonden is er een afwisselend programma met cultuur, sport, spel, workshops of een goed gesprek.  Ook kun je even afkoelen in het zwembad of wandelen in de omgeving. We verwachten dat iedereen deelneemt aan het ochtendprogramma. Middag- en avondprogramma is naar keuze.

We doen het samen

Om het ICP kamp mogelijk te maken, werken we met vrijwilligers. Samen met andere deelnemers uit jouw gemeente help je mee met een of meerdere corveetaken. Je bent hier ongeveer 45 minuten per dag mee bezig. Naast dat het nuttig is en we zo de kosten voor het kamp laag kunnen houden, is het ook een mooie tijd om met elkaar bezig te zijn.

Wil je zelf een actieve rol nemen in het kinder-, tienerwerk, het geven van een workshop of helpen koken, geef dat dan aan bij jouw contactpersoon in de gemeente.

Deelnemersprijs

Door support van diverse fondsen is het mogelijk om  een groot deel van de kosten te dekken, zoals de maaltijden en het activiteitenprogramma. Je betaalt enkel voor de overnachtingen zelf. Indien de deelnemersprijs alsnog een probleem is, neem dan contact op met de contactpersoon van jouw gemeente.

Hieronder een overzicht van de prijzen voor deelname aan het kamp van 27 juli t/m 31 juli (5 dagen en 4 overnachtingen).

Maximale gezinsprijs is 425 euro, met uitzondering van de chalet