Afgelopen zomer hebben we het ICP Family Camp verplaatst naar de zomer van 2021. Een aantal weken geleden hebben we met het kernteam van het zomerkamp besloten om ook het zomerkamp van 2021 te annuleren. Belangrijkste reden is dat het nu te onzeker is hoe de komende maanden eruit gaat zien qua ontwikkeling van corona. Een kamp voorbereiden vraagt de nodige tijd en organisatie en we zouden daar dan deze maand al mee willen starten.

We vinden dit oprecht jammer, maar het lijkt ons het meest verstandige besluit. Wel zijn we met elkaar in gesprek gegaan over een alternatief.
Het idee is ontstaan is om een festival te organiseren op regionaal niveau. Dat betekent dat we een programma willen bedenken voor verschillende gemeenten/projecten (die zijn aangesloten bij ICP) uit dezelfde regio. We hopen van harte dat deze dag wel door kan gaan. Wat zou het goed en mooi zijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten in de zomer.

Hoe het programma eruit gaat zien weten we nog niet. Binnenkort willen een (online)brainstormsessie organiseren waarin we met elkaar gaan bedenken hoe we deze dag dan vorm kunnen geven. Ben je creatief, hou je van brainstormen en wil je graag meedenken? Laat het voor zaterdag 14 november weten door een email te sturen naar: camp@icpnetwork.nl. We hopen je binnenkort (online) te ontmoeten!

Namens het organiserende team,
Aline Kadionda