Opwekking 2021

ICP doet dit jaar mee aan de Opwekking Pinksterconferentie! In samenwerking met onze partners Stichting Gave en Geloofsinburgering hebben we een hartverwarmend, inspirerend en informatief programma gemaakt, dat wordt uitgezonden tijdens de online conferentie van 21 t/m 24 mei.

Het programma heet “#bruggenvanliefde” en neemt je mee in ons verlangen om bruggen van liefde te bouwen in onze enorm diverse samenleving. Bijna 25% van onze bevolking heeft een migratieachtergrond. De verdeeldheid wordt steeds sterker. Wij geloven in een God van eenheid en liefde. Samen, maar ook persoonlijk in onze eigen omgeving, kunnen we een verschil maken. Hoe dan? Kijk naar onze uitzending tijdens de Pinksterconferentie en houd deze website in de gaten.

Via deze link vind je alle info over de conferentie en kun je je alvast gratis aanmelden. https://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie/over-de-conferentie/digitale-pinksterconferentie

 

Hier kun je een speciale pinksterbox bestellen waarin je onder andere ook een speciale verrassing van ICP en #bruggenvanliefde ontvangt, om je op weg te helpen met een klein stapje in je eigen omgeving.

https://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie/over-de-conferentie/pinksterbox

 

Meer info over ons: www.icpnetwork.nl

Nog meer weten? Klik hier en meld je aan voor onze nieuwsbrief, Zo blijf je op de hoogte van wat ICP doet.

 

Meer info over onze partners:

https://www.gave.nl/

https://www.geloofsinburgering.nl/

 

Houd deze site in de gaten de komende periode. Hier vind je binnenkort alles over de actie “bruggenvanliefde’ en allerlei interessante informatie over interculturaliteit in ons land en in onze kerken.