Ontwikkelingen ICP-worship/Songs2Serve Nederland

Er hebben wat veranderingen plaatsgevonden bij Songs2Serve Nederland en vanuit ICP staan er nieuwe plannen op de agenda voor het komende seizoen…

schedule 8 juli 2022
bookmark_border Nieuws
create

“Missions is not the ultimate goal of the church. Worship is. Missions exists because worship doesn’t. Worship is ultimate, not missions, because God is ultimate, not man. When this age is over, and the countless millions of the redeemed fall on their faces before the throne of God, missions will be no more. It is a temporary necessity. But worship abides forever.”

John Piper maakt in zijn boek Let the nations be glad duidelijk wat de plaats is van aanbidding. De missie is tijdelijk, maar worship eeuwig. Daarom is het zo belangrijk dat we leren aanbidden in geest en in waarheid. Binnen ICP zullen we hier de komende jaren meer aandacht voor hebben. Als kernteam van ICP hebben we het verlangen om de activiteiten van Songs2Serve NL en de ontwikkelingen binnen het ICP-netwerk op het gebied van aanbidding te ontwikkelen tot een krachtig aanbod op maat, zodat ons netwerk kan groeien en bloeien in dit belangrijke aspect van kerk-zijn.

Worship-activiteiten

We hopen in het komend seizoen weer een ICP-worship/S2S Trainingsdag te organiseren. Save the date: 19 november 2022.

In het nieuwe seizoen bieden we de mogelijkheid tot lokale toerusting voor  worshipteams vanuit een team van ICP NL. Afgelopen seizoen zijn we gestart met pilots en we hebben zin om hiermee verder te bouwen aan de lokale kerken in het netwerk en ook daarbuiten. Als je interesse hebt, kun je ons even een berichtje sturen via worship@icpnetwork.nl

Wisselingen in het team

In de afgelopen jaren hebben Corlinda Zonnenberg en Annemie Vos meerdere trainingsdagen georganiseerd. We zijn hen daar heel dankbaar voor. Helaas lukt het Annemie niet langer om dit met haar baan en opleiding te combineren. Daarom nemen we afscheid van haar MET EEN HEEL GROOT DANKJEWEL!

Ook de rol van Corlinda zal iets veranderen, maar zij blijft op projectbasis beschikbaar voor het team dat vanuit ICP-worship verder gaat bouwen aan interculturele aanbiddingsteams in Nederland.

In contact blijven

We blijven graag met je in contact via ons nieuwe mailadres: worship@icpnetwork.nl. Ook zullen we regelmatiger nieuws en inspiratie delen via de maandelijkse ICP updates. Aanmelden voor de ICP Update kan hier.