ICP organiseert het gratis webinar ‘Groeien in interculturele communicatie’ op 10 maart en op 12 maart van 20.00 tot 21.00 uur

Een interculturele relatie is spannend maar wel iets ingewikkelder dan een monoculturele relatie. Het is raadzaam om daar samen bij stil te staan. Wil je ook effectiever met jullie culturele verschillen omgaan? En ‘bruggen bouwen’ waar dat nodig is? Doe dan mee met dit gratis webinar. Je krijgt een voorproefje op de online training van drie avonden, exclusief voor ICP.

In het webinar kijken we naar de uitdagingen die we als interculturele stellen hebben. We gaan ontdekken hoe mensen omgaan met culturele verschillen. We verkennen culturele invloed op gedrag en op meningsverschillen tussen partners. Het wordt spannend en leerzaam! Het webinar biedt plaats aan tien stellen en wordt twee keer aangeboden: op 10 maart en op 12 maart van 20-21 uur.

De trainer is Corina Mushikangondo-van der Laan. Zij is ervaren in interculturele communicatie, relatiecounseling en training in intercultureel huwelijkspastoraat. Ze woonde 13 jaar in Afrika en is ruim 16 jaar samen met haar man Claude uit Congo.

Het webinar is gratis en kan online via ZOOM gevolgd worden. Meld je snel aan via de button naar de tickets pagina

Als je meer informatie nodig hebt kun je een appje sturen naar Corina via 06-28812666