FAQ items aan het laden...
Verbreden2019-07-31T17:17:03+01:00

Is het vormen van een interculturele geloofsgemeenschap wel mogelijk? Je droomt er misschien over, of je ligt er wakker van. Mensen van zoveel verschillende achtergronden samenbrengen rondom Jezus. Het klinkt mooi, maar het lijkt niet haalbaar.

Bij ICP geloven we in kleurrijke kerken. Nederland biedt ruimte aan nog veel meer van dit soort initiatieven. Op elke 10.000 mensen met een migratieachtergrond zou er een gemeenschap kunnen ontstaan.

We hebben veel ervaring met het begeleiden van nieuwe gemeenschappen. In het netwerk van aangesloten kerken zijn waardevolle lessen geleerd, die we graag met je delen. Ons diverse team van deskundige medewerkers staat je graag bij in het doordenken en ontwikkelen van een lokale geloofsgemeenschap voor de volken.

Door partner te worden in het ICP netwerk krijg je toegang tot de vele mogelijkheden van ondersteuning die we bieden in de vorm van advies, coaching en training. Je komt makkelijk in contact met andere pioniers en profiteert van alle netwerkactiviteiten die we aanbieden.

Kortom, het vormen van meer interculturele geloofsgemeenschappen is niet alleen mogelijk, maar zelfs noodzakelijk. Het kan echter niet zonder hulp en steun. Bekijk ons aanbod hieronder. En klik op de button hiernaast, zodat we direct contact kunnen opnemen voor een eerste kennismaking.

Hoe ICP je op weg helpt

Teamtraining

De tweejarige ICP teamtraining is bedoeld voor elk team dat bezig is met interculturele gemeenschapsvorming.

Assessment

Met het assessment van ICP verkrijg je meer inzicht in de ontwikkelpunten van de pionier-pastor.

Meer over ICP